Koningsdag 2023

Natuurlijk viert Huissen op 27 april Koningsdag. In de ochtend zijn er de kinderspelen georganiseerd door Wijkvereniging de Zilverkamp en Oranje Comité Brouwersland-Centrum-'t Zand. Voordat de kinderspelen gaan beginnen is er in beide wijken de traditionele optocht met versierde fietsen, steppen of bolderkarren. Deze optochten worden muzikaal begeleid door De Scoutingband Huissen en Muziekvereniging Volharding.

Om 11.00 uur organiseert Stinase de traditionele AUBADE. Omdat afgelopen jaar de nieuwe locatie erg goed is beviel is de Aubade dit jaar wederom bij de vlaggenmasten aan de Arnhemse Poort. Hier worden gelijktijdig, onder de klanken van het Wilhelmus, 11 vlaggen gehesen. Daarna gaan we troosten met een Oranjebitter, er is ook een ander drankje, op de gezondheid van onze Koning. Er is ook weer tijd om gezellig onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te praten.

In de middag is de kleedjesmarkt in het centrum van Huissen. Veel mensen kunnen dan weer op jacht naar koopjes bij de diverse, vooral jeugdige, aanbieders van tweedehandse handel. U kunt natuurlijk ook genieten op de gezellige terrassen in het centrum van Huissen.

 

Nog een impressie van vorig jaar:

 

 

 

 

 

2022 Koningsdag Aubade

Bekijk hier al onze sponsoren

Dingemans Makelaardij

Zalencentrum De Buitenpoort

Joost van Gendt Auto's

Bordbusters

Bouwman Zonwering V.O.F.

Drankenhandel Degen

Restaurant De Betuwe

Lingewaard Verhuur

Maters Huissen B.V.

Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Autobedrijf Van Aalten

Profile Ouwerling

Otten en Kampschreur Accountants & Belastingadviseurs

ONS Accountants en Belastingadviseurs

Zaat Vastgoed

Verspreiden Enzo

Tuinbouwloonbedrijf Knuiman B.V.

FreshPC Computerservice

EKO Bouw

Jansen Totaal Wonen

Bart Boxx

Puur Ambacht

Baptist Huissen

Frank Jeurissen Graveertechn./ Kunststofbewerking