Koningsdag

Natuurlijk vierde Huissen op 27 april Koningsdag. In de ochtend waren er de kinderspelen georganiseerd door Wijkvereniging de Zilverkamp en Oranje Comité Brouwersland-Centrum-'t Zand. Voordat de kinderspelen konden beginnen was er in de beide wijken de traditionele optocht met versierde fietsen, steppen of bolderkarren. Deze optochten werden muzikaal begeleid door een samenwerking tussen St. Bavo en de Scoutingband Huissen op de Zilverkamp en De Rienbloazers speelden op Brouwersland.

Om 11.00 uur organiseerde Stinase de traditionele Aubade. Ook dit jaar was de locatie bij de vlaggenmasten aan de Arnhemse Poort. Hier werden, onder de klanken van het Wilhelmus, gelijktijdig 11 vlaggen gehesen door de jeugd van voetbalvereniging Jonge Kracht. Daarna was er een troost met een Oranjebittertje op de gezondheid van onze Koning.

In de middag was er de kleedjesmarkt in het centrum van Huissen. Veel mensen kwamen kijken wat er allemaal te koop was. Dankzij het mooie weer was het moeilijk om een plaatsje te bemachtigen op één van de vele terrassen.

 

Een impressie volgt nog.


 

Bekijk hier al onze sponsoren

Bart Boxx

Dingemans Makelaardij

Tuinbouwloonbedrijf Knuiman B.V.

ONS Accountants en Belastingadviseurs

Otten en Kampschreur Accountants & Belastingadviseurs

Drankenhandel Degen

Autobedrijf Van Aalten

Jansen Totaal Wonen

Zalencentrum De Buitenpoort

Maters Huissen B.V.

Baptist Huissen

Lingewaard Verhuur

Bouwman Zonwering V.O.F.

Bordbusters

Foto van Eimeren/Ringfoto

Frank Jeurissen Graveertechn./ Kunststofbewerking

Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Verspreiden Enzo

Zaat Vastgoed

Puur Ambacht

Joost van Gendt Auto's

EKO Bouw

Profile Ouwerling