VRIJHEIDSCONCERT

De afsluiting van herdenken en vieren in Huissen is het jaarlijkse Vrijheidsconcert. Dit jaar verleende het Stedelijk Orkest Huissen (SOH) medewerking aan het concert. Onder leiding van Rudy Böhmer brachten zij mooie en herkenbare muziekstukken ten gehore.

Het vocale gedeelte van het concert kwam voor rekening van de musicalster René van Kooten. René werd live begeleid door SOH. Dat er een goede samenwerking was tussen orkest en artiest bleek uit het moment dat het orkest het nummer Roller Coaster zou gaan spelen. Op dat moment vroeg René aan Rudy of hij ook mee mocht zingen. Dat ging samen erg goed.

De sfeer tijdens het concert was ontspannen  maar er werd ook een beroep gedaan op het aanwezige publiek. Het orkest nodigde bij bepaalde nummers iedereen uit om mee te klappen en René vroeg het publiek actief mee te zingen. Aan beide verzoeken werd door de vele mensen in het publiek zeer goed gehoor gegeven.

Het laatste nummer op het programma, ‘A brand new day’, was niet het laatste nummer van het concert. SOH en René deden nog een toegift met het nummer ‘Hey Jude’. Uiteindelijk was dit een mooie afsluiting van een bijzonder geslaagd vrijheidsconcert.        

 

          

     

     

     

     

      

     

     

Bekijk hier al onze sponsoren

Bordbusters

Tuinbouwloonbedrijf Knuiman B.V.

Autobedrijf Van Aalten

Maters Huissen B.V.

Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Bart Boxx

FreshPC Computerservice

Baptist Huissen

Puur Ambacht

Profile Ouwerling

EKO Bouw

Joost van Gendt Auto's

Lingewaard Verhuur

Otten en Kampschreur Accountants & Belastingadviseurs

Drankenhandel Degen

Bouwman Zonwering V.O.F.

ONS Accountants en Belastingadviseurs

Dingemans Makelaardij

Foto van Eimeren/Ringfoto

Zaat Vastgoed

Jansen Totaal Wonen

Frank Jeurissen Graveertechn./ Kunststofbewerking

Zalencentrum De Buitenpoort

Verspreiden Enzo