Welkom bij Stinase Huissen

Leuk dat u de website van Stinase bezoekt. Stinase is de verkorte naam van de Stichting voor Nationale en Stedelijke Evenementen Huissen. 

Het bestuur is blij dat we in 2022 weer alle activiteiten kunnen organiseren zoals we voorgaande jaren gewend waren. Na twee jaar van bijna stilstand, heeft het bestuur van Stinase veel zin om de activiteiten te organiseren.

STINASE organiseert in Huissen de  Nationale Dodenherdenking, de bevrijdingsvuurestafette (Wageningen-Huissen en daarna weer naar de kernen van Lingewaard) en het bevrijdingsconcert. Daarnaast coördineert STINASE met veel plezier de activiteiten rond Koningsdag in Huissen. Stinase heeft ook een leidende en organiserende rol binnen het Comité Herdenking 2 oktober, het commité organiseert de herdenking rondom het bombardement op Huissen.

Het grootste evenement dat Stinase organiseert is natuurlijk de Huissense Dag. 
Oorspronkelijk was de Huissense Dag georganiseerd rond de doorkomst van de fietsers die deelnamen aan de Nijmeegse Fietsvierdaagse. Huissen was jarenlang officieel dé etappeplaats op de eerste fietsdag. Nu komen er tijdens de Huissense Dag geen fietsers meer langs van de Nijmeegse Fietsvierdaagse. Desalniettemin gaat de Huissense Dag gewoon door volgens de oude formule.

Gelukkig kunnen we alle activiteiten weer organiseren.

Kijkt u rond op deze site en maak uw keuze(s) voor dit jaar. Er is vast iets voor u bij. En weet dat u wélkom bent in HUISSEN, een prachtig Betuws stadje waar altijd iets valt te beleven.

Via deze site zijn wij nog makkelijker bereikbaar via het contactformulier (rechtsboven in het scherm). Kijkt u ook eens op onze facebook.

 

Drukwerk verspreiden via: https://www.verspreidenenzo.nl

Activiteiten van het bestuur van Stinase

Bekijk hier al onze sponsoren

ONS Accountants en Belastingadviseurs

Verspreiden Enzo

Bouwman Zonwering V.O.F.

Puur Ambacht

Lingewaard Verhuur

Bordbusters

EKO Bouw

Autobedrijf Van Aalten

Joost van Gendt Auto's

Zaat Vastgoed

Baptist Huissen

Otten en Kampschreur Accountants & Belastingadviseurs

Zalencentrum De Buitenpoort

Ambachtelijke bakkerij Theo Engelen

Restaurant De Betuwe

Maters Huissen B.V.

Dingemans Makelaardij

Drankenhandel Degen

Jansen Totaal Wonen

Tuinbouwloonbedrijf Knuiman B.V.

Profile Ouwerling

FreshPC Computerservice

Frank Jeurissen Graveertechn./ Kunststofbewerking

Bart Boxx